Olet täällä

Partiolaiset keittivät nokipannukahvit eduskunnan väelle

Suomen Partiolaiset ja Partioparlamentaarikot järjestivät nokipannukahvit Pikkuparlamentin edustalla tiistaina 26.9. Paikalle saapui kansanedustajia ja eduskunnan henkilökuntaa nauttimaan kahvista ja vaahtokarkeista sekä kuulemaan partion kuulumisia.

”Nokipannukahveilla voi kokea partiotunnelman keskellä Helsinkiä! Samalla voidaan vaihtaa ajatuksia partion ja partioparlamentaarikkojen toiminnasta”, kertoo Partioparlamentaarikkojen puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie.

"Partiossa nuoret rakentavat parempaa maailmaa omalla toiminnallaan ja tarttuvat yhteiskunnallisiin haasteisiin kuten harrastusten hintaan ja lasten ja nuorten yksinäisyyteen. Siksikin on tosi hienoa ja tärkeää, että Partioparlamentaarikkojen kautta partio näkyy ja kuuluu myös valtakunnallisessa päätöksenteossa”, iloitsi Suomen Partiolaisten yhteiskuntasuhteista vastaava hallituksen jäsen Ilmi Salminen

Partioparlamentaarikot on Suomen Partiolaisista ja eduskunnassa työskentelevistä entisistä tai nykyisistä partiolaisista koostuva yhteisö. Partioparlamentaarikot kokoontuvat muutamia kertoja vuodessa ja järjestävät partiohenkisiä tapahtumia.

Kuva oikealla: Partioparlamentaarikkojen puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie yhdessä nuotiokahviella pistäytyneiden pääministeri Juha Sipilän sekä RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin kanssa.

Kuva ylhäällä: Vihreiden Pekka Haavisto keskustelee partiolaisten kanssa.