Olet täällä

Risto Siilasmaa ja Bruce Oreck tähdittävät partiolaisten metsässä järjestettävää johtajuusseminaaria

Suomen Partiolaisten Johtajatulet kokoaa metsään 2000 nuorta johtajaa ja kymmeniä oman alansa huippunimiä. Tapahtuma järjestään Hämeenlinnan Evolla 25.-27.8.2017. 

Viikonlopun mittaisen johtajuusseminaarin teemana on Parempaa johtajuutta, jota olemme kutsuneet kehittämään kanssamme laajan joukon oman alansa asiantuntijoita. Johtajatulilla puhujina ja kouluttajina nähdään mm. Risto Siilasmaa, Bruce Oreck, Katleena Kortesuo, Leena Mörttinen ja Tero Ojanperä.

Liike-elämän vaikuttaja ja Partiosäätiön hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa lupautui mukaan seminaariin, koska hän näkee partiolaiset tärkeässä asemassa paremman johtajuuden sanansaattajina. Siilasmaan puhuu seminaarissa yrittäjämäisestä johtajuudesta.

"Haasteiden ennakointi ja vankkumaton optimismi auttavat johtamaan mitä tahansa organisaatiota niin helppoina kuin vaikeinakin aikoina.”, Siilasmaa kuvailee omaa johtajuusoppiaan.

”Paremmasta johtajuudesta hyötyy koko yhteiskunta”

Suomen Partiolaiset kouluttaa vuosittain tuhansia nuoria. Partio-ohjelman mukaisesti nuoret saavat kokeilla siipiään ensin pienemmissä oman ryhmän kanssa tehtävissä johtamistehtävissä ja kokemuksen kertyessä on mahdollista edetä haastavampiin tehtäviin. 

"Partion vapaaehtoistyössä opitut johtamisen taidot ja jo nuorena saadut kokemukset eivät hyödytä vain partiota vaan partiolaiset tuovat ne mukanaan myös työelämään ja muuhun arkeensa. Paremmasta johtamisesta hyötyy koko yhteiskunta.", pohtii partiojohtaja Ilmi Salminen, joka toimii Suomen Partiolaisten hallituksessa yhteiskuntasuhteista vastaava jäsenenä.

johtajatulet.partio.fi

Johtajatulet on Suomen Partiolaisten järjestämä johtajuusseminaari Hämeenlinnan Evolla 25.-27.8.2017. Tapahtumaan odotetaan noin 2000 osallistujaa. Viikonlopun tavoitteena on antaa jokaiselle osallistujalle eväitä parempaan johtajuuteen. Näihin tavoitteisiin päästään paitsi yhdessä tekemällä ja keskustelemalla, myös kiinnostavien ja innostavien johtamisen asiantuntijoiden avulla.

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös muut kuin partiolaiset.

Kuva: Joel Forsman