Olet täällä

Avoimet työpaikat

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu  65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f. 

Aulapalveluhenkilö, sijaisuus 

Töölönkadun Partioasema on yksi Helsingin käytetyimmistä nuorten ja nuorten aikuisten tiloista ja kohtaamispaikoista. Partioasemalla vierailee vuosittain lähes 25 000 henkilöä. Partioasemalla toimii Suomen Partiolaisten lisäksi kolme partiopiiriä ja muutama pieni partioyhdistys. Partioasemalla työskentelee viitisenkymmentä työntekijää.

Etsimme aulapalveluhenkilöä asiakaspalveluassistenttimme sijaiseksi ja tuntityöntekijäksi. Sijaistarve on keskimäärin 3-5 arkityöpäivää kuukaudessa. Aulapalveluhenkilö on tarvittaessa työhön kutsuttava ja tarjotusta työvuorosta on oikeus kieltäytyä. Työsuhde on määräaikainen 1.2.2018-31.12.2018 ja sen peruste on sijaisuus. Työsuhde alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan. Rekrytoimme kahdesta kolmeen aulapalveluhenkilöä sijaisiksi.

Aulapalveluhenkilön tehtävät ja edellytykset

Aulapalveluhenkilönämme otat vieraamme vastaan, tuet partion työntekijöitä ja vapaaehtoisia heidän tehtävissään ja vastaat asiakaspalvelustamme ratkaisten arjen pulmatilanteita. Huolehdit siis kulunvalvonnastamme, tulostus- ja postituspalveluistamme, kokoustilojemme yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä sekä esimerkiksi asiakaspalvelustamme (puhelin, sähköposti, chat).

Odotamme rentoa ja reipasta työotetta ja sitä, että nautit vaihtelevista vuorovaikutustilanteista. Meille on tärkeää, että muiden työn tukeminen motivoi sinua ja että palveluasenteesi on vahva. Aiempi asiakaspalvelukokemus ja sujuvat tietotekniset taidot ovat eduksi tehtävässä.

Aulapalveluhenkilönämme työskentelet nuoriso- ja järjestötyön ja partiokasvatuksen ammattilaisten innostavassa työyhteisössä. Teemme yhdessä töitä sen eteen, että yhä useammalla lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa. Aulapalveluhenkilö on usein ensimmäinen partiotyöntekijä, jonka Partioaseman vieras tai asiakas kohtaa. Luot osaltasi partiomielikuvaa.

Tehtävän tiedot ja hakuohjeet 

Aulapalveluhenkilön esimies on hallintopäällikkö Mikko Lehtonen. Perehdytyksestä, työtehtävistä ja sijaisjärjestelyistä vastaa myös asiakaspalveluassistentti Jada Ronimus-Aho.

Partioaseman aula- ja asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9.00-16.00, mutta torstaisin klo 18.00 saakka, mihin työaika perustuu.

Tuntipalkka on 12 euroa / tunti.

Hallintopäällikkö Mikko Lehtonen antaa hausta ja tehtävästä lisätietoja. Vapaamuotoinen hakemus pyydetään toimittamaan 26.1.2018 mennessä sähköpostitse mikko.lehtonen@partio.fi. Haastattelemme hakijoita ja ilmoitamme valinnasta helmikuussa.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työ soveltuu esimerkiksi opiskelijalle. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka.

Mikko Lehtonen
hallintopäällikkö
puh. (0)40 080 8947
mikko.lehtonen@partio.fi