Olet täällä

Avoimet työpaikat

Suomen suurin nuorisojärjestö Suomen Partiolaiset hakee

Value Based Leadership (VBL) -koulutuksen assistenttia

Me partiolaiset uskomme, että hyvällä johtamisella voidaan ratkaista yhteiskunnan haastavimmatkin ongelmat. Siksi olemme laajentaneet Ruotsin partiolaisten luomaa arvopohjaisen johtajuuden Value Based Leadership -koulutusohjelmaa Suomeen. Koulutus on tarkoitettu 20-29-vuotiaille nuorille johtajille koko järjestökentällä.   

Kaksi ensimmäistä koulutusta Suomessa on jo järjestetty ja nyt valmistelemme seuraavia ensi vuonna järjestettäviä koulutuksia. Näiden koulutusten valmistelevaan työhön etsimme lisävoimia.  

Haemme määräaikaista työntekijää muutaman erillisen ajanjakson ajalle:

Arvioidut ajanjaksot 30.10-30.11.2017 ja 1.3.-1.4.2018. Työtehtävinä perehtyminen käytettyyn haastattelumalliin ja kriteereihin, hakemusten läpikäynti ja esikarsinta, haastatteluajankohtien sopiminen hakijoiden kanssa, haastattelut (noin 50-70 puhelinhaastattelua) sekä viestit valinnoista hakijoille. Työtehtävät ovat vastaavat molempina ajanjaksoina.

Edellä mainittujen työtehtävien lisäksi assistentti koulutetaan valmentamaan ja purkamaan DiSC-profiileja kurssilaisille. VBL-koulutuksessa hyödynnetään DiSC®-vuorovaikutustyökalua, joka auttaa kurssilaisia ymmärtämään paremmin tapaansa olla vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa sekä kehittämään omaa vuorovaikutustaan eri yhteyksissä. Hakijalta ei edellytetä ennakko-osaamista DiSC-työkalusta, mutta erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky asettua toisen asemaan ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä onnistumiseen. DiSC-valmentajakoulutus kestää noin puolitoista työpäivää ja varsinaiset DiSC-purut kurssilaisten kanssa valmisteluineen vaativat arviolta yhteensä noin 40 työtuntia. Lisäksi assistentti toimii DiSC-asiantuntijana ja -alustajana VBL-koulutuksen yhdessä kurssimoduulissa sekä tekee yhteistyötä kurssinjohdon kanssa.  

Jos olet etsimämme osaaja, pyydämme sinua toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n pdf-tiedostona osoitteeseen rekry@partio.fi viimeistään 28.9.2017. Haastattelut järjestetään viikoilla 40-41 Partioasemalla (Töölönkatu 55, Helsinki). Työn aloitusajankohta lokakuun lopussa.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön. Työ saattaa sisältää ilta/viikonlopputyötä.

Lisätietoja antaa yhteiskuntasuhde- ja varainhankintajohtaja Kaisa Koistinen, 050-5303969

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi, mikä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on yli 45 miljoonaa 216 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä.