Olet täällä

Avoimet työpaikat

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi, mikä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on yli 45 miljoonaa 216 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä.

Suomen suurin nuorisojärjestö Suomen Partiolaiset hakee

 


 

Kesätyöntekijä tietokannan kehittämiseen

Suomen Partiolaiset etsii kesätyöntekijää tilastotietokantansa kehittämiseen. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.6. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan noin kaksi kuukautta sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilö:

 • On itseohjautuva ja kiinnostunut datan hyödyntämisestä järjestötoiminnassa
 • Osaa ohjelmoinnin ja SQL-tietokantojen perusteet
 • Erityiseksi eduksi katsotaan Azuren, SQL Serverin ja PowerBI:n tuntemus

Tehtäviisi kuuluisi:

 • Korjata tietokannan sisältämiä tietoja
 • Dokumentoida tietokannan toiminta
 • Kehittää ja optimoida tietokannan rakennetta

Päivittäistä työtäsi tukee toimiston tiedonhallintakoordinaattori ja tukenasi on myös tiedonhallinnan ammattilaisia partiolaisten tiedonhallintaryhmästä. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä.

Jos olet etsimämme osaaja, pyydämme sinua toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n pdf-tiedostona osoitteeseen rekry@partio.fi viimeistään 31.5.2017. Haastattelut järjestetään kesäkuun alussa Partioasemalla. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja antaa tiedonhallintakoordinaattori Aapo Kiilunen, aapo.kiilunen@partio.fi tai 09 88651126

 


 

Kansainvälisyyskoordinaattori

Partio on kansainvälinen harrastus, jonka piirissä toimii 50 miljoonaa partiolaista ympäri maailman. Partiossa kasvetaan kansainvälisyyteen ja maailmankansalaisuuteen niin leirimatkojen kuin globaalikasvatuksen keinoin. Kehitämme toimintaamme ja jaamme osaamistamme eteenpäin yhteistyössä eri maiden partiojärjestöjen ja maailmanjärjestöjen kanssa. Haemme toimistollemme kansainvälisyyskoordinaattoria monipuolisiin tehtäviin.

Etsimme sinua, joka tunnet vapaaehtoistyön periaatteet, innostut hyvästä tekemisen meiningistä ja haluat työskennellä partion päämäärien eteen. Osaat toiminnallasi tukea tekijöitä projektinhallinnassa, kehitysyhteistyöhankkeiden suunnittelussa, rahoituksessa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Ymmärrät kehitysyhteistyön lainalaisuudet, ja tunnet näihin liittyvät hankekäytännöt. Haluat edistää paikallistason kansainvälisyyttä lippukunnissa ja tuoda kansainväliset kokemukset osaksi jokaisen ikäkauden toimintaa.

Tehtävään kuuluu muun muassa hankkeisiin, kansainvälisiin kumppanuuksiin ja luottamushenkilöorganisaatioomme liittyviä käytännön järjestelyjä, projekteja toteuttavien vapaaehtoisten ohjausta sekä kansainvälisten yhteyksien valiokunnan vapaaehtoisten kanssa työskentely. Työtä tehdään hyvin vahvasti yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Toimistolla työ sijoittuu lippukuntatyön tiimiin.

Odotamme

 • soveltuvaa koulutusta ja notkeita viestintä- ja toimisto-it:n taitoja
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, projektinhallinta- ja organisointikykyjä, itsenäistä, tavoitteellista ja joustavaa työotetta sekä järjestötyön tuntemusta
 • kykyä hallita kokonaisuuksia, omaksua nopeasti ja viedä kehityshankkeita maaliin
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen
 • kokemusta järjestötoiminnasta ja hankehallinnosta, ehkä jopa kehitysyhteistyö- ja tai globaalikasvatushankkeista
 • sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on oltava sujuva niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
 • partiotoiminnan tuntemus auttaa menestymään tehtävässä.

Kanssamme pääset

 • nuoriso- ja kasvatusjärjestökentän syvään päähän
 • tekemään töitä yhdessä kivan työyhteisön ja iloisten vapaaehtoisten kanssa
 • kehittämään Suomen suurimman nuorisojärjestön kansainvälisyystoimintoja niin paikallisella kuin kansallisellakin tasolla
 • mahdollistamaan kansainvälisiä kokemuksia, ystävyyttä yli rajojen ja globaalin vastuuntunnon kehittymistä

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa elokuun alussa. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@partio.fi viimeistään 21.5.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Bryk: anna.bryk@partio.fi tai 09 88651216 11.5, kello 14.30-17 ja 15.5. kello 10.30-17. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön..