Olet täällä

Avoimet työpaikat

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu  65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Tule meille viestintäkoordinaattoriksi!

Etsimme tehotiimiimme osaavaa ja idearikasta viestintäkoordinaattoria, jolla on intoa ja näkemystä Suomen Partiolaisten viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Kunnianhimoinen viestintä- ja markkinointitiimimme tekee monipuolisesti partion valtakunnallista viestintää- ja markkinointia yhdessä nuorten osaavien vapaaehtoistemme kanssa. Nuorisojärjestönä emme pölyty vanhoihin kaavoihin, vaan kokeilemme ja kehitämme rohkeasti uutta. Tärkein tehtävämme on tukea partioliikkeen hyvinvointia, jäsenkasvua sekä näkyvyyttä.

Tehtäväsi painottuu järjestön sisäisen viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin. Tähän kuuluvat muun muassa erilaiset uutiskirjeet, verkkosivustot sekä Partio-lehden toimitussihteerin tehtävät. Pääset myös näyttämään digi- ja markkinointiosaamisesi, kun rakennamme vuonna 2018 uuden sähköisen partiomedian osana verkkosivu-uudistusta. Osallistut tarpeen mukaan ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin, kuten mediatyöhön sekä kampanjoiden ja sosiaalisen median suunnitteluun ja sisällöntuotantoon.

Työskentelet itsenäisesti, mutta samalla olet vahvasti osa tiimiä. Olet nopea omaksumaan uutta ja erotat olennaisen tietotulvasta. Et hämmenny erilaisten viestintäkanavien ja järjestelmien viidakossa ja pystyt pitämään monet langat käsissäsi kiireen keskelläkin. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä viestinnän ja markkinoinnin vapaaehtoisten kanssa.  

Odotamme:

 •    Soveltuvaa koulutusta ja viestintäalan työkokemusta
 •    Erinomaista suomen kielen taitoa, sujuvaa kirjoitustaitoa ja journalistista otetta
 •    Vahvaa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ymmärrystä
 •    Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 •    Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 •    Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin

Arvostamme:

 •     Partion ja järjestömaailman tuntemusta
 •     Kokemusta lehden tuottamisesta
 •     Kokemusta erilaisista julkaisujärjestelmistä ja digitaalisista viestinnän ja markkinoinnin työkaluista

Meillä pääset:

 •     Tekemään Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön viestintää ja markkinointia
 •     Suunnittelemaan ja kehittämään uutta digitaalista partiomediaa
 •     Tekemään töitä kivassa työyhteisössä ja yhdessä innokkaiden vapaaehtoisten kanssa

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti. Toimisto sijaitsee Helsingin Töölössä.  

Lähetä meille tiivis hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen: rekry@partio.fi viimeistään 15.12.2017. Haastattelut tehdään viikolla 51. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola pe 8.12. klo 10-12 ja to 14.12. klo 9-11, puh. 045 625 2045.  

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.