Usein kysytyt kysymykset

Mitä Partion Ystävien vuosilahjoituksellani saadaan aikaan?

Partion Ystävien lahjoitukset käytetään tehokkaasti harrastamisen esteiden madaltamiseen. Tässä muutamia esimerkkejä, mitä vuosilahjoituksellasi voidaan saada aikaan:

  • 40 eurolla kaksi lasta pääsee viikonlopuksi metsäleirille.
  • 45 eurolla partiolainen pääsee ensiapukurssille.
  • 60 eurolla katetaan yhden partiolaisen vuoden jäsenmaksu.
  • 60 eurolla vuokrataan maastopyörätuoli viikonloppuleirille.
  • 100 eurolla hankitaan laadukas rinkka tai makuupussi kaikkien partiolaisten lainattavaksi.

Liityin juuri Partion Ystäviin ja maksoin ensimmäisen vuosimaksun verkkopankissa. Kuinka toimin seuraavan vuosimaksun kanssa?

Ihanaa, että olet mukana! Lähetämme sinulle vuoden päästä automaattisesti tilisiirtolomakkeen sähköpostiisi tai kirjeellä kotiisi, riippuen siitä, kummanko vaihtoehdon valitsit liittymislomakkeella.

Olin lapsena partiossa. Haluaisin lahjoittaa vanhalle lippukunnalleni, mutten millään muista lippukunnan nimeä. Mikä neuvoksi?

Ei hätää, voit etsiä lippukuntasi partion lippukuntahausta esimerkiksi paikkakunnan nimellä.

Liityin Partion Ystäväksi kaksi viikkoa sitten. Onkohan Partion Ystävät -pinssini hukkunut postissa, kun sitä ei ole vielä näkynyt?

Partion Ystävät -pinssi lähetetään liittymislomakkeelle kirjoittamaasi osoitteeseen kuukauden kuluessa liittymisestäsi. Jos pinssiä ei kuitenkaan kuulu, voit ottaa yhteyttä partionystavat@partio.fi tai (09) 8865 1100.

Mikä on Partion Ystävien uutiskirje?

Partion Ystävien uutiskirje lähetetään sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa. Uutiskirjeessä kerromme kuulumisia metsäleireiltä, partiokokouksista tai vaikka jamboreelta. Samalla pidämme sinut ajan tasalla siitä, mitä kaikkea Partion Ystävien lahjoituksilla on saatu aikaan. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, saat uutiskirjeen kirjeenä kotiisi.

En ole itse ollut partiossa. Voinko silti liittyä Partion Ystäviin?

Toki, Partion Ystäviin ovat tervetulleita kaikki!

Kuinka toimin, jos haluan tulevaisuudessa laittaa Partion Ystävyyteni tauolle tai lopettaa lahjoittamisen?

Tuolloin voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen partionystavat@partio.fi tai soittaa numeroon (09) 8865 1100. Olet aina tervetullut takaisin joukkoomme.

Minulla on kysymys Partion Ystävistä, mutten löytänyt vastausta tältä sivulta. Keneltä voin kysyä lisää?

Voit kysyä Partion Ystävistä sähköpostilla osoitteesta partionystavat@partio.fi tai soittamalla numeroon (09) 8865 1100.