Markkinointimateriaalit

Esittelymateriaalit

Esittelymateriaalit kertovat lyhyesti partiotoiminnasta ja helpottavat toiminnan markkinointia tapahtumissa ja tempauksissa.

Esitteet

Partion yleisesite suomeksi ja ruotsiksi

Partion yleisesite englanniksi

Painettuja yleisesitteitä voit kysyä omasta piiritoimistostasi.

Partion banderollit ja muut messumateriaalit

Lippukunnat voivat tilata itselleen oheisia partion banderolleja ja muita esittelymateriaaleja suoraan yhteistyökumppaniltamme Granolta. Tilaus tehdään osoitteessa www.partio.fi/tilausjarjestelma. Tutustu valikoimaan Partion banderollit -sivulla. Materiaaleja voi kysyä myös lainaan piiritoimistosta.

Materiaalipankki

Suomen Partiolaisilla on käytössä materiaalipankki, josta löytyy erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia lippukuntien ja partiolaisten käyttöön. Käyttäminen on helppoa ja uusia pohjia sekä materiaaleja tulee jatkuvasti lisää. Tee esimerkiksi markkinointijuliste kolon seinälle tai jaa valmiit somekuvat lippukuntasi somekanavissa. Osaan materiaaleista voit myös lisätä omia tekstejä ja tallentaa muokkaamasi versiot omalle koneelle ja tulostaa ne. Apua materiaalipankin käyttöön saat omasta piiristäsi. Materiaalipankki löytyy osoitteesta www.partio.fi/materiaalipankki.