Viestintäohjeet

Partio haluaa olla nuorten jäsentensä näköinen eli tarvittaessa tyylikäs, räväkkä, hauska ja kekseliäs. Partion elää ajassa ja uusiutuu jäsentensä myötä. Ota käyttöönne materiaalipankin valmiit materiaalit, kuvapankin kuvat ja muut työkalut avuksi lippukunnan viestintään ja markkinointiin!

Materiaalipankki

Suomen Partiolaisilla on käytössä materiaalipankki, josta löytyy erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia lippukuntien ja partiolaisten käyttöön. Käyttäminen on helppoa ja uusia pohjia sekä materiaaleja tulee jatkuvasti lisää.

Tee esimerkiksi markkinointijuliste kolon seinälle tai jaa valmiit somekuvat lippukuntasi somekanavissa. Osaan materiaaleista voit myös lisätä omia tekstejä ja tallentaa muokkaamasi versiot omalle koneelle ja tulostaa ne. Apua materiaalipankin käyttöön saat omasta piiristäsi.

Kuvapankki

Suomen Partiolaisten kuvapankki sisältää mm. kuvia leireiltä, tapahtumista sekä Partion viralliset logot. Kaikki materiaali on partiolaisten vapaasti käytettävissä nettisivuilla tai julkaisuissa, kunhan niissä mainitaan ”Suomen Partiolaiset”, kuvaaja sekä kuvassa esiintyvien henkilöiden tiedot. Tiedot on merkattu jokaiseen kuvaan. Kuviin pääsee käsiksi ilman kirjautumista, mutta jos haluat ladata kuvapankkiin omaa materiaaliasi, ota yhteys viestintään (viestinta@partio.fi). Otamme mielellämme vastaan partiolaisten kuvia ympäri Suomen!

Lippukunta sosiaalisessa mediassa

Jokaisen lippukunnan kannattaa olla näkyvissä sosiaalisessa mediassa jollain tavalla. Resurssien mukaan kannattaa päättää, missä ja kuinka paljon on mahdollista olla. Katso lippukunnille sunnattu ohje sosiaalisen median käyttämiseen.

Lippukunnan nettisivut

Mikäli lippukunnalla ei ole omia nettisivuja, voitte ottaa käyttöön lippukuntien WordPress-teeman (lippukunnalla tulee olla webbihotelli).

Partion banderollit ja messumateriaalit

Lippukunnat ja piirit voivat tilata itselleen partion banderolleja ja muita esittelymateriaaleja suoraan yhteistyökumppaniltamme Granolta. Tutustu valikoimaan, samalta sivulta löydät myös linkin tilausjärjestelmään.