Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukunnat

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Tällä sivulla on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukuntien kiitokset

Tarpeeksi ei pysty kiittämään, mutta tämä on ison KIITOKSEN paikka kaikille aarnivalkeiden vapaaehtoisille

Pihliksen sudarit: Kiitos kaikille ohjaajille ihanista toimintakerroista ja erityisesti lämmin kiitos leireistä!

Addiktoituneet kanat:

 • Molemmille vetäjille Helille ja Marjalle suuret kiitokset tästäkin kaudesta!
 • Iso iso kiitos Marjalle! Teet mieletöntä työtä poikani ryhmän vetäjänä, olet aina niin aurinkoinen ja sinulla on mahtava positiivinen asenne. Oot best!
 • Kiitos kaikille ohjaajille ihanista toimintakerroista ja lämmin kiitos leireistä! Teidän panos näille nuorille on todella tärkeää ja me vanhemmat sekä lapsi olemme erittäin kiitollisia tästä mahdollisuudesta!

Hömötiaiset: Kiitos Riikalle ja Einolle pyyteettömästä työstä varhaisnuorten hyväksi. Teette aivan ihanaa työtä vapaaehtoisesti. Lapset todella pitävät teidän tekemästä työstä ja myös teistä.

Västräkit:

 • Suurkiitos Timo ja Susanna, Mikko ja Tanja, Loistavaa ohjausta, tän parempia ihmisiä Ja partiota on kyllä vaikea löytää. Vuodesta toiseen aina yhtä innostuneita!!!
 • Kiitos Timo ja Mikko, että järjestätte Västäräkeille hauskaa, mielenkiintoista ja opettavaista tekemistä joka viikko! Ootte parhaita! ❤️

Mustarastaat: Ryhmän johtajat tekevät vapaaehtoistyötä

Peipot: Parhaat kiitoksemme, että mahdollistatte niin ihanan ja tärkeän harrastuksen lapsellemme. Partio on tosi hienoa vastapainoa kaikelle digitaaliselle tänä päivänä. Iso kiitos!

Tulipuut: Suuri kiitos teille siitä, että mahdollistatte tämän harrastuksen. Teette arvokasta hommaa! Kiitos siitä, että opetatte tärkeitä taitoja ja pidätte ilmapiirin mukavana ja harrastuksen mielekkäänä.

Samoajat:

 • Mari ja Tiina, kiitos työstä monen tapahtuman taustalla! Ilman teitä moni tapahtuma jäisi toteutumatta.
 • Kiitos Kari! Kiva, että jaksat kysyä, miten menee ja tukea erilaisissa tilanteissa eri ryhmien kanssa.

Partioketut: Kiitos, että mahdollistatte tämän hienon harrastuksen ❤️

Teette todella arvokasta työtä lasten hyväksi! Olen todella kiitollinen <3

Erityisesti saatavuusnäkökulma on huomioitu kun erityislapsetkin sulautuvat joukkoon, vetäjät ovat oikeita supertyyppejä, tarvikkeita saa lainaan lippukunnalta ja tarvittaessa saa maksuhelpotuksia pienistäkin retkimaksuista <3

Thank you for the excellent work and the amazing memories!

Kiitokset, teette kaikki arvokasta työtä, meidän vanhempien viestiryhmissä on joskus teillä kestämistä.

Suurkiitos aktiviteettien järjestämisestä Kololla. Tyttäreni rakastaa partiossa vietettyä aikaa ja tulee aina kotiin innosta pulisten. Eteenkin leirit ovat suuria kohokohtia joilla hän on itsenäistynyt todella paljon. Niissä on varmasti paljon järjestämistä joten hatunnosto kaikille vetäjille kun jaksatte olla ihania.

ES-Joukot: Kiitos Jonille tärkeästä työstä nuorten kanssa ja huumormielestä!

Meritähdet:

 • Kiitos kaikille sekä Meritähtien että Ahventenkin aikuisille, että olette ottaneet meidän Oivan joustavasti mukaan toimintaan <3
 • Iso kiitos kuluneesta partiokaudesta kaikille Meritähtien ohjaajille ja muillekin Fisujen vapaaehtoisille! Ohjelmassa on ollut hienoja retkiä, leirejä ja muuta kivaa. Innolla odotamme kesän leiriä ja tulevaa partiosyksyä. Kivaa kesää!

Vuokkokala: Poikani on ollut Vuokkokaloissa jo usean vuoden ajan. Olen vanhempana äärimmäisen kiitollinen miten hieno harrastus tämä on uusine oppineen ja aktiviteetteineen. Erityiskiitos Lotalle, sinua tulee ikävä, olet hienosti liidannut lapsia ja kommunikoinut kaikesta meille vanhemmillekin! Kiitos myös Tuija ja Niklas sekä Fisujen kaikki toiminnan mahdollistavat vapaaehtoiset! Upea lippukunta!

Kapinalliset: Kiitos kaikille vapaaehtoisille hienosta vuodesta! 👍

Kiitos Haagan Sirkut lippukunnan kaikille johtajille hyvin tehdystä työstä ja aktiivisesta otteesta tekemiseen. LIppukunta ottaa hyvin nuoret 15 v. täyttäneet johtajat kasvamaan lippukunnan johtamiseen antamalla heille vastuuta ja mentoroimalla heitä tuon vastuun kantamiseksi hallitus- ja johtajatyöskentelyssä. Haagan Sirkut on tehnyt vuosien ajan uskomattoman hyvää työtä nuorten parissa antamalla heille harrastuksen ystäviä, taitoja ja kaiken tuen partiotoimintaan sekä tarvittaessa sen ulkopuolellakin. Haagan Sirkut on lippukunta, jossa ketään ei jätetä yksin.

Paistetut muikut:

 • Lämmin kiitos Muikkujen johtajille! Olette ihanan aktiivisia ja innovatiivisia, lapsi lähtee partioon aina yhtä innoissaan.
 • Paistettujen muikkujen johtikset tekevät aivan loistavaa ja korvaamattoman arvokasta vapaaehtoistyötä lapseni seikkailijaryhmän johtajina! Lapseni on aina yhtä hymyä, kun on menossa tai tulossa kokouksesta ja kertoo innonkaasti, mitä kaikkea hän on päässyt tekemään ja kokemaan. Hän on partion kautta saanut huimasti rohkeutta ja upeita kokemuksia, joista on ryhmän johtajia kiittäminen! Olemme onnekkaita, kun lapsella on näin taitavat ja aktiiviset johtajat.
 • Kiitos kaikille ohjaajille mielekkäästi toiminnasta. Lapseni lähtee lähes poikkeuksetta mielellään kokouksiin ja leireille.

Aurinkoiselle, aina valmiina Aidalle suuri kiitos, että jaksat vielä oman partiotoimintasi ohella luotsata sudareita partion hienoon maailmaan ! Olet pyynyeettömästi aina auttamassa ja kannustamassa !

Pallokalat: Kiitos! Teette todella upeaa ja arvokasta työtä lasten parissa!

Pandat: Lämmin kiitos partiotoiminnan vetämisestä ja kehittämisestä! Kuluneen talven aikana lapset ovat oppineet uusia taitoja ja saaneet upeita elämyksiä.

Lipattavat lahnalörpöt: Mahtavan upeat ohjaajat ja lippukunnan johtaja! Toiminta on aktiivista ja aktivoivaa – ei pyöritellä peukaloita.

Hauet: Isot kiitokset Lumille positiivisesta asenteesta ja kivoista partiotouhuista!

Tatit: Kiitos oikein paljon Sadulle, Hildalle ja Aidalle! Teette mahtavaa työtä lasten eteen.

Perhoset:

 • Kiitos johtajille jälleen yhdestä upeasta partiovuodesta ja korvaamattomasta työstänne lastemme hyväksi! Olette täyttä timanttia!
 • Iso kiitos Larnan puolesta ihanasta harrastuksesta, joka jatkuu leirien muodossa vielä kesälläkin. Ihailen myös sujuvaa yhteydenpitoa vanhempiin ja sitoutuneisuuttanne pikku sudenpentuihin Pandis ja Susi!

Pöllöt: Kiitos Indylle aivan mahtavista sudenpentuvuosista! Hän on ilmiömäinen partiojohtaja, innostava, tasapuolinen ja turvallinen. Toimii aina yli odotusten ja kommunikoi vanhemmille mukavasti kokouksista ja retkiltä kuvin ja kertomuksin. Upea alku poikani (toivottavasti pitkälle) partiotaipaleelle.

Koirat: Kiitos taas yhdestä hienosta partiovuodesta Kotkalle, olet huippu! Kiitos myös kaikille ryhmänohjaajakoulutukseen osallistuneille johtajille, teette arvokasta työtä.

Respectiä ja tsemppiä kaikille toiminnan ohjaamiseen ja vetämiseen osallistujille:

 • pivonjohtajille esimerkkinä olemisesta
 • vartionjohtajille lippukunnan vaikeimman homman hoitamisesta
 • vaeltajille valmiudesta olla apukäsinä
 • kolkkajohtajille huiman tärkeästä alkukasvatuksesta
 • jermujohtajille murkkujen siltaamisesta vartioon (varmaan lippukunnan toiseksi vaikein homma)
 • kaikille muille johtajille vastuualueensa hoitamisesta elämän kaikkien muiden kiireiden, hankalien vanhempien ja murisevien konkareiden ristiaallokossa.

TEETTE KAIKKI SUOMEA PAREMMAKSI PAIKAKSI ELÄÄ ja OLLA – IHAN AIKUISTEN OIKEASTI … ja mitä pidempään jaksatte, sitä paremmin toivottavasti ymmärrätte tekemisenne arvon ja saatte elinikäisiä ystäviä samanhenkisistä tekijöistä, koska muualla elämässä niitä tapaa yhä harvemin.

”pitäkää lippu korkealla” ja muistakaa pitää (tai pyytää konkareita pitämään) peijaisia ja muuta hauskaa myös teille… 💪😊👍

Kotkat: Kiitos ohjaajille, olette huippuja!

Zombit: Kiitos Rasmus! T. Alex (”Possu”)

Hopearuutanat: Lämmin kiitos jälleen upeasta partiotoiminnastanne, Hesparton ja Hopearuutanoiden johtajat! Olette superosaajia ja superkasvattajia =)

Vesimelonit: Kiitos taas kuluneesta partiokaudesta!

Lehtopöllöt: Partiolle omistautuneet ohjaajat <3 Kivoja retkiä ja tekemistä. Innostava ilmapiiri! Kiitos!

Aivan mahtava Keväthuhuilu, lapsi supertyytyväinen ja sitä myötä myös vanhemmat. Huikeaa työtä teette, jatkakaa samaan malliin!

Kiitos Kultapöllöjen johtajille!

Kultapöllöt: Mahtavaa nähdä, kun lapsi tulee kotiin partiosta kokous toisensa jälkeen ja retki retken jälkeen silmät loistaen. Kaikki on kuulema kivaa.

Mahtava Pitkän Järven kokoinen kiitos ja kumarrus upeille aikuisille, Kapsulle, Saukolle, Ollille ja Konnalle. Luotsaatte ja kannustatte nuoria johtajia oman partiotaipaleen sekä johdettavien ryhmien osalta. Lievällä hulluudella ja rohkealla osallistamisella sekä sillä kuuluisalla esimerkillä saatte muutkin innostumaan. Vi ses i Åland!

Tunturipöllöt: Erityiskiitos ohjaajille Timo ja Konsta kun jaksatte touhuta meidän poikiemme kanssa kaikkea aktiviteettia monipuolisesti!

Kalat:

 • Suurkiitokset Kalat-ryhmän vetäjille hyvästä ja tärkeästä vapaaehtoistyöstä jota teette!! T. Adan Vanhemmat
 • Kiitos Leena ja Akseli Kalat-ryhmän järjestämisestä! Partiosta on tullut erittäin tärkeä ja mieluinen harrastus meidän ekaluokkalaiselle.

Nugetit: Isot kiitokset Nella ja Salla positiivisesta ja aktiivisesta otteesta sekä kaikesta järjestämisestä! Viikkokokouksissa on mukavaa ohjelmaa ja retkiä järjestätte aktiivisesti. Nugettien viestintä toimii aivan erinomaisesti. Ja aina saa nopeasti vastauksen, jos on kysyttävää esim. retkiin liittyen. Toivottavasti jatkatte Nugeteissa! Kiitos! ❤️

Ihmeelliset maanmatoset: Isot kiitokset Marika ja Stella ryhmän vetämisestä! Meidän tarpoja aloitti partion pienenä ekaluokkalainena ja nyt kutosluokkalaisena partio on edelleen todella mieluinen ja tärkeä harrastus. Partiovuosiin on mahtunut monia kivoja retkiä ja kokemuksia. Kiitos! ❤️

Keksiketut: Ihanat ja osaavat ryhmänjohtajat!

Olet hienosti vetänyt ryhmääsi joka viikko ja jaksanut tsempata itseäsi ja muita, jatka samaan malliin! Meidän saunavuoro (maanantai) on valittu partiotoimintasi perusteella ja haluamme sinun tietävän että arvostamme kovasti toimintaasi <3

Lohikäärmeet:

 • Suuret kiitokset lasten hyvästä ohjaamisesta ja partio harrastuksen mahdollistamisesta.
 • Lämpimät kiitokset Lohikäärmeiden ohjaajille, jotka ovat luoneet ryhmäänsä mukavan ilmapiirin. Lapsi on innostunut uudesta harrastuksesta ja kiitos siitä kuuluu innostaville ja positiivisille ohjaajille.

Rohkeat Oravat:

 • Kiitokset Katille, että jaksat vetää ryhmää innostuneesti eteenpäin ja organisoida toimintaa suuremmallakin mittakaavalla.
 • Kiitokset erityisesti Katille ryhmän mahdollistamisesta ja uusien aikuisten mukaan houkuttelusta!
 • Kiitos mahtavasta toimintavuodesta! Lapseni tulee aina innoissaan kotiin kokouksesta ja kertoo, mitä kaikkea taas on tehty ja opittu 🙂

Iloiset banaanit: Kiitos Roosa, Siiri ja partiokoira! Partiopäivää odotetaan aina innolla. Harrastus on tuonut lapselle paljon rohkeutta ja itsevarmuutta. Kiitos!!

Ketterät Kelosydämet: Kiitos Kati ja Niku! Ihan mahtavaa, että aikuisenakin pääsi aloittamaan partion.

Kiitos koko jengille. Jokainen Edenin reissu ollut hauska, väsyneenä on palattu. Samoin venereissut Wessusta. Myös viikkotapaamisiin on meiltä lähdetty aina tosi mielellään. Ihan joka harrastuksen kohdalla ei näin ole aina ollut.

Ketut: Ketut on iso ryhmä, mutta johtajat ovat saaneet sen toimimaan hyvin ja ovat tarjonneet innostavaa ja partiomaista ohjelmaa pojille. Kiitos innokkaille johtajille.

Vuosigorillat: Innokkaat ja sitoutuneet johtajat, jotka jaksavat järjestää erityisesti retkiä. Ansiokasta partiotoimintaa!

Metsot: Iso kiitos Metso-vartion johtajille sekä Kilon Kipinöiden johtajille, leirien, retkien ja tapahtumien järjestäjille!

Pesukarhut: Kiitos Ria aktiivisesta ja opettavaisesti vuodesta. Huikeaa nähdä miten miten tytöt oppineet monipuolisesti asioita ja itsenäisyyttä ja johtajuutta. Arvostan kovasti työtäsi koko lippukunnan eteen ❤️

Tupsutassut: Paras harrastus lapsen mielestä. Suuret kiitokset toiminnan vetämisestä!

Kultapandat: Kiitos ryhmänvetäjälle Rialle, hän on aktiivisesti toiminut ryhmän vetäjänä ja järkännyt retkiä lapsille + vienyt heitä erilaisiin tapahtumiin.

Meriapinat:

 • Kiitos kaikesta kovasta työstäsi ja sitoutumisestasi
 • Iso kiitos H & H hienosta työstä pienten partiolaisten kanssa!

Pikachut: Massiivinen iso kiitos Ankka kaikesta mitä teet partion eteen! 💕💖💕 Tytöt saavat eväitä koko loppuelämään ja oppivat suoertärkeitä yhdessätekemisen taitoja. Kiitos myös Aamu!

OG-sorsat: Lämmin kiitos ja kumarrus teille, jotka vedätte Kontutyttöjen koko toimintaa! Se on vuodesta toiseen laadukasta ja lapsille innostavaa! Erityiskiitos tyttäreni tarpojaryhmän, OG-sorsien, vetäjille – jokaviikkoinen partiokokous on aina itsestäänselvyys (jopa huonotuulisellekin) teinille. Yhteiset leirit ja vaellukset ovat odotettuja ja jo etukäteen iloittuja tapahtumia! Teette arvokasta ja pitkäjänteistä, hienoa työtä!

Kiitos ohjaajille, että mahdollistatte lapsille tämän harrastuksen 🙂

Kiitän ryhmän vetäjiä ja vapaaehtoisia mielenkiintoisen partiotoiminnan järjestämisestä.

Saukot: Kiitokset partiotoiminnasta!

Johtajat: Kiitos, että saan olla mukana toiminnassa, on ollut ilo tutustua uusiin partiotovereihin.

Kipinät:

 • Ihana Taru! Kiitos Kipinät-ryhmän puolesta ja siitä että jaksat vastailla aina myös vanhempien kysymyksiin ☀️
 • Kiitos Tarulle Kipinöiden kaudesta!

Olisko Koukkaavat ketut, ovat vaihdelleet..: Noemi on tykännyt partiosta eniten kaikista harrastuksista koska siellä saa vielä leikkiä. Ei tarvitse kilpailla eikä suorittaa. Ja Villeriina on kuulemma hauska ja reilu tyyppi, hänestä kertoillaan usein kotona.

Merikoirat: Lämmin kiitos Minnalle kuluneesta partio-vuodesta. Taas olet keksinyt vaikka mitä kivaa ja opettavaista puuhaa. Poikamme lähtee aina mielellään kokouksiin ja tulee iloisena kotiin. Kokki hommat ovat olleet ihan hitti. Aurinkoista kesää!

Pikkunorpat: Suurkiitos Nooralle ja Eskolle lapsemme ekasta kivasta partio vuodesta. Tyttömme lähtee aina mielellään kokouksiin ja tulee iloisena kotiin. Ootte ihan mahtavia. Toivottavasti voitte jatkaa ryhmän vetäjinä jatkossakin. Aurinkoista kesää!

Pandahaukat: Kiitos kivasta partiosta, t: Reima

Kiitos kaikille vetäjille erinomaisesta työstä!

Valtavat Valaat: Hienosti vedetty partiovuosi lopuillaan. Iso kiitos johtajille hyvin tehdystä työstä!

Kiiltävät Kuhat: Suurkiitos teille aikuisille mentoreille sekä nuorille ohjaajille! Pelkkää hyvää sanottavaa, olette upeita. ❤️

Sukkelat Saukot: Suurkiitos saukkojen akeloille, jotka ovat mahdollistaneet sudenpennuille hienoja partiokokemuksia, onnistumisen tunteita, vastuun kantoa ja uusia kavereita jo heti ensimmäisistä partiokerroista lähtien! Teette super hienoa työtä, kiitos siitä.

Nälkäiset Hait: Superisot kiitokset kaikille Nälkäisten haiden vetäjille upeasta partiovuodesta!

Kiitos kaikesta mitä olette vuoden aikana tehneet! Iloista ja mielekästä tekemistä ilman turhaa stressaamista!

Kultapandat:

 • Kiitos taitaville ja innostaville Käpytyttöjen Kultapandojen vetäjille. Partiosta on ansiostanne tullut lapsen lemppariharrastus, jonne on aina kiva mennä! Kiitos, että annatte aikaanne ja intoanne sudareille!
 • Emmalle ja muille kultapandojen vetäjille iso kiitos!

Lapsemme ovat olleet Laajalahden eräveikoissa usean vuoden ajan ja haluaisin antaa ison kiitoksen kaikille vapaaehtoisille upeasta toiminnasta!!

Pantterit: Suurkiitos hienosta toiminnasta!

Jäänuolisammakot: Kiitos Elli koko partiokaudesta! Arvostan, että laitat omaa aikaasi siihen, että lapsillamme on mukava harrastus ❤️

Kiitos ohjaajille jaksamisesta poikien kanssa!

Valppaat Haukat:

 • Iso kiitos, että tarjoatte lapsille mahdollisuuden harrastaa! Teette tärkeää työtä <3
 • Hyvin vedätte ja jaksatte innostaa poikia partiotaitojen pariin. Vielä yks vuosi näitä jätkiä ja sitten kohti seuraavaa ”elinkautista”! 😉

Vauhtitassut: Joka viikko aurinkoisen iloinen tunnelma!

Pikkutassut: Ansu ja Juttis, jaksatte omia voimia ja aikaa säästämättä järjestää mitä uskomattomampia elämyksiä ja tapahtumia lapsille. Teillä on upea asenne, positiivisuutenne on esikuvana partiolaisille. Iso iso kiitos! T. Mimi

Tuhopolttajat: Upeaa johtamista Kata, innovatiivista toimintaa ja kannustava ote. Olet mahtava!!!

Siilit ja Piikkipossut: Kiitos tuhannesti! Te jaksatte esimerkillänne tehdä partiosta mukavan ja kiinnostavan harrastuksen, ja mm. retkiä odotetaan aina innolla!

ISO Kiitos kun mahdollistatte kaiken tämän!

ketut: Kiitos kettujen johtajille! Olette mahtavia esikuvia pikku sudenpennuille ja meille lasten vanhemmille myös 😉

Timanttiketut: Kiitos Neealle mahtavasta työstä pienten partiolaisten kanssa! Kiitos myös Netalle isosta avusta ryhmässä!

Naalit: Katrille ja Suville suuri kiitos. Arvostan todella, että löydätte aikaa partion pitämiselle, kiitos!

Puttepossut: Kiitos kun olette jaksaneet esiteiniemme kanssa, arvostamme!

Däppäävät dinosaurukset: Tuomakselle ja Annalle iso kiitos porukan vetämisestä. Ja mielenkiintoisista tehtävistä mitä olette tehneet lasten kanssa. Kiitos.

Myrskynmerkit: Suurkiitokset Laura-ohjaajalle hienosta työstä!

Kiitos ihanasta vuodesta huippuaikuisille❤️❤️Aarni perheineen

Pizzapöllöt: Kiitos Pizzapöllöjen kololla pienokaisia kouluttaville ja kannustaville nuorille sekä aikuisille, teette arvokasta työtä!

Kiljuhanhet: Lämmin kiitos Elinalle ja Riikalle kärsivällisestä kaitsemisesta, hauskasta ohjelmasta ja mukavasta yhdessäolosta Kiljuhanhien ryhmässä! Olette mahtavia!

Lippukunnan johtaja, johtokolmikko ja ryhmien vetäjät ovat huipputekijöitä!

Kiitos ikäkausivastaaville, jotka tunnollisesti hoitavat pestinsä omien opiskeluidensa ja muiden harrastustensa ja kiireidensä ohella vapaaehtoisina. Välillä tuntuu näin sivusta seuranneena, että nuorten vuorokaudessa on enemmän tunteja kuin meidän vanhempien. KIITOS.

Lämmin kiitos kaikille Myyrpartion täysi-ikäisilke, jotka tukevat nuorempien johtajien toimintaa!

Suurkiitos Tarpojien ja koko lippukunnan johtajille mahtavien partioelämysten mahdollistamisesta kuluneena vuonna. Oman junnun ystäväpiiri ja tulevaisuuden suunnitelmat kumpuaa lippukunnan kautta. Teette älyttömän hienoa ja tärkeää työtä sopivan rennosti, kaikista huolehtien. KIITOS!

Kiitos! Partio on hauskin harrastus!

Jahti:

 • Kiitos Emmi ja Viivi mukavasta ensimmäisestä sudenpentuvuodesta!
 • Kiitämme teitä kaikkia vapaaehtoisia, jotka olette tehneet Jahti-sudareiden kanssa kaikkea kivaa sekä kolotapaamisissa että leireillä! Olette ihania kaikki!

Pingviinit:

 • Kiitokset kaikille Niinun toimintaan osallistuville vapaaehtoisille ja erityisesti Pingviinien ohjaajille! Aivan mahtavaa toimintaa! Meidän partiolainen on oppinut valtavasti tänä vuonna ja into partioon on korkealla.
 • Suuret kiitokset koko ryhmän kolmelle mahtavalle tyypille. Te jaksatte aina keksiä innostavaa tekemistä esiteineille.
 • Kiitos Niipperin Nuolihaukkojen Pingviiniryhmän Pialle, Atelle ja Nuutille mahtavasta työstä. On ihana katsoa ja elää mukana pojan partiomatkaa. Kiitos kuvista, napakasta ohjauksesta, innostamisesta ja tiedottamisesta.
 • Susannalle ja Rikulle valtavan iso kiitos suurella sydämellä tehdystä erinomaisesta työstä, jota tekevät lasten kanssa ja heidän eteensä!
 • Great job through the years!
 • Kiitos aktiivisesta toiminnastanne! Lapsi viihtyy hyvin partiossa ja palaa aina retkiltä tyytyväisenä.
 • Nuudelinkeittäjät: Johdolle kiitos innostavasta toiminnasta!

Kuusenkerkät: Kiitos, että olette mahdollistaneet lapsellemme mieluisan ja kehittävän harrastuksen. Hän on saanut paljon uusia kavereita, oppinut uusia taitoja ja saanut rutkasti itsevarmuutta sosiaalisiin tilanteisiin elämää varten.

 • Kiitos Mågelin järjestämisestä! Tosi kiva ja hyvin järjestetty ohjelma, kotiin palautui innostunut ja vähän väsynyt lapsi.
 • Pikatchut: Kiitos ohjaajille pienen sudenpennun mukaanottamisesta kesken kauden ja innostamisesta häntä partioon. Erityiskiitos ensimmäisestä leiristä, joka jätti lähtemättömän vaikutuksen ja sai lapsen innostumaan entistä enemmän partiosta ja odottamaan uusia leirejä.
 • Naalit: Lämmin kiitos laumanjohtajalle kuluneesta kaudesta! Olet vaikuttanut erittäin positiivisesti pienen partiolaisen harrastusintoon.
 • Ankka: Iso kiitos kuluneesta vuodesta!

Keskiyön sudet: Kiitos vapaaehtoisilla, etenkin Marille! Jaksatte viikosta toiseen ahertaa ja tarvittaessa asennekasvattaa lapsiamme, sillä on suuri arvo.

 • Snelmannin pikkuperunat: Kiitos Anitalle sekä muille vapaaehtoisille ryhmän pyörittämisestä! Teette hienoa työtä!
 • Teltankaatajat: Iso kiitos Matildalle ryhmän vetämisestä! Tytöillä tuntuu olevan kiva ja hyvin yhteen hitsautunut porukka, jonka hengen luomisessa sinulla on ollut iso rooli.
 • Nipsut: Kiitos ryhmänvetäjille hyvästä työstä!
 • Gorillat: Lämpimät kiitokset Helmille ja muille ohjaajille.
 • Makkaraoravat: Kiitos kaikille ryhmän ohjaajille!!! Upeaa työtä!

Hattivatit:

 • Teette mahtavaa työtä! Etenkin retket ja kisat ovat huipuja.
 • Kiitos Elsalle ja muille ryhmässä olleille johtajille jokaviikkoisesta panoksestanne!

Kiitos Ellu & Sipsi 🙂 Pojan partiotaival alkanut ihan mahtavasti!

 • Tuttiritarit: Kiitos ihan kaikesta!
 • Tulitähdet: Kiitos!
 • Meritähdet: Kiitos Riikka & Joosef!!! Arvostan kovasti sitä miten hoidatte laumaa. Olisinpa itsekin noin aikaansaava.

Kirahvit:

 • Jepa ja Petteri Viinanen ovat aivan mahtavia ryhmä vetäjiä! He ovat opastaneet Kirahveja jo partion alkuvuosista asti ja sisältö on kehittynyt tyttöjen iän mukaan ain sopivan opettavaiseksi ja haastavaksi. He ovat myös hyviä roolimalleja ja tukia nuoremmille ja uusille vetäjille.
 • Kiitos jälleen kerran kuluneesta vuodesta! Olette Jepa ja Petteri tehneet niin uskomattoman hienoa työtä ja mahdollistaneet tytöille mm. yön havulaavulla keskellä talvea, näistä jää tytöille lähtemättömät hyvät muistot 🙂

Lohikäärmeet:

 • Iso kiitos kaikille partiojohtajille. Axelille erityisesti.
 • Iso kiitos. Partiosta on ollut paljon hyötyä ja iloa.

Papukaijat& Sudet: Essi, Niklas& koko SaSien johtajajoukko! Suuret kiitokset pyyteettömästä työstänne lasten hyväksi! Arvostamme suuresti asennettanne ja vapaa-aikanne uhraamista joskus ”ei niin helpon” -kohderyhmän eteen tekemästänne arvokkaasta työstä (joukko sisältää niin partiolaiset, kuin osin joskus näiden vanhemmat!). Toivotamme hyvää ja aurinkoista kevättä teille kaikille, pidetään liput korkealla! – Markkiset

 • Minisinsot, perhepartio: Suurkiitos perhepartion johtajille! Mielettömän hienosti suunniteltua toimintaa pienille partiolaisen nupuille ja vanhemmille. Rentoa yhdessä tekemistä, ei suorittamista vaan yhteistä touhua. Puspus!
 • Kiitos kaikille, teette todella mahtavaa työtä.
 • Käpyryövärit: Kiitos Käpyryövärien ryhmän ohjaajille L ja J, arvostan sudenpentujen kanssa tekemäänne työtä. Jaksatte keksiä monipuolista ohjelmaa ja kohdata lapset ystävällisesti ja kuunnellen.
 • Hienoa että vedätte seikkailijaryhmää! Ja lähdette myös yöretkille maastoon! Kiitos!
 • Ihanaa että lasten erikoisruokavaliot otetaan huomioon yöretkillä. Tosi mukavaa, että lähdette minivaellukselle Liesjärvelle, hieno juttu, tätä lisää!!

Pikku pandat: Super kiitos kun jaksatte opettaa nuorille tärkeitä taitoja!!!!

 • Kiitos partiovuodesta tarpojien upeille vetäjille Simolle, Velille ja Ossille. Elo teinien kanssa on maailmaa avartava kokemus. Kiitos, että jaksatte ja välitätte.
 • Kiitos Hilla ja Alina <3!!!
 • Johtajat: Kiitos kaikille johtajille aktiivisesta osallistumisesta lippukunnan yhteisten asioiden eteen.
 • Ilveksenpennut :Kiitos näistä sudarivuosista. Timanttista tekemistä!!
 • Villit vadelmat sekä Ilvenksenpennut: Suurkiitos kaikille mahtaville partion johtajille Merisusissa! Suomenlinnan Merisudet on kasvanut lippukuntana huimasti. Perheellemme partiotoiminta on erittäin tärkeää, ja olemme kiitollisia, että lapsillamme on siihen mahdollisuus. Sitä ei olisi ilman johtajia!

Lohikäärmeet: Kiitos ahkerille ja ihanille vapaaehtoisille kuluneesta vuodesta! 👍

 • Kiitos kaikille laadukkaan partiotoiminnan mahdollistaville Susiveikko-aktiiveille!
 • Naalit: Partioon on ollut lapselle aina hyvä tulla. Vaikka muissa asioissa on ollut haasteita, niin partiokokouksissa/retkillä/tapahtumissa on ollut turvallinen, kannustava ja kunnioittava ilmapiiri. Partiossa lapsi on kokenut tulleensa kuulluksi ja nähdyksi, ja hän on saanut kehittyä itselleen tärkeissä asioissa ja muodostaa omaa identiteettiään partiolaisena. Kiitos, kun olette jakamassa osaamistanne ja kohtaatte lapset aina aidosti – esimerkillänne on valtavan suuri vaikutus ja merkitys.
 • Sudet: Kiitokset hyvin vedetystä sudenpentu ryhmästä ryhmänvetäjälle.
 • Varikset: Ryhmää luotsaa kaksi erittäin innokasta ja ahkeraa 16- vuotiasta poikaa, joten heille iso kiitos ! Luultavasti heillä on opiskelussa 9.luokalla aivan tarpeeksi, mutta silti jaksavat vielä iltaisin ja viikonloppuisin luotsata partiolaisia! Ja toki myös näidenkin takana häärii tukiaikuisia, joille myös kiitos kuuluu!
 • Karhut: Lapsen ensimmäinen partiokauden aikana on ollut jos minkälaista toimintaa ja aina paljon nuoria ja aikuisia mukana ottamassa pikkupartiolaiset mukaan. Tällainen yhteisöllisyys tuli ummikkovanhemmille suurena yllätyksenä. Sydämelliset kiitokset johtajille ja kaikille retkillä ja tapahtumissa mukana olleille! Erityiskiitos Eerikalle, joka on toiminut tiedottajana ja sumplijana milloin missäkin tilanteessa.
 • Norpat: Laura, Lauri ja Liinu ovat olleet upeita! Järkeviä, rauhallisia aikuisia jotka ovat tarjonneet pienille turvalliset puitteet ottaa ensiaskelia partiossa ja itsenäisessä harrastuksessa. En voisi vanhempana olla onnellisempi sudenpentujen vetäjistä, kiitos! Olette tarjonneet elämänmittaisia muistoja ja onnistumisen kokemuksia!
 • Makakit: Iso kiitos sitoutumisesta ja väsymättömästä puuhailusta ja  toiminnasta nuorten kanssa Iines, Remi ja Emma ynnä muut ryhmän kanssa toimineet!
 • Ahmat: Emma on super! Aina asiat reilassa ja kivaa touhua ja toimintaa, lapsi lähtee aina mielellään partioon!
 • Karhut: Live long and prosper \/\/

Kultaiset ketut: Kiitos ryhmän aikuisille, jotka ottavat lapset aina iloisina vastaan! Toiminta on monipuolista ja lapsestani on aina kiva tulla partioon.

Kiitos taas tästä vuodesta kaikille lippukunnan toimijoille! Teette arvokasta työtä. Erittisesti arvostan toiminnan järjestelmällisyyttä ja sitä, että vanhemmat ohjaajat ovat noin paljon nuorempien tukena.

Peukaloiset: Kiitos ihanasta ekasta partiovuodesta! Meidän sudenpentu on ollut innoissaan jokaisesta partiotapaamisesta ja partio on tuonut mahtavan uuden yhteisön hänelle. Ohjaajat ovat kuulemma tosi kivoja <3 Kiitos tuhannesti!

Partion johtaja on toiminut vapaaehtoisena pyyteettömästi koko partioleirin johtajana kesällä 2022. Kiitos!

 • Rebekka on viestinyt ja hoitanut kaikkia asioita jämptisti ja hyvin, iso kiitos! Lisäksi Amos hoitaa viestinnän ja ohjeistukset tosi hyvin ja ajallaan, isot kiitokset! Todella kiva harrastus ja turvallinen ympäristö harrastaa.
 • Tyrsky: Kiitos koko ryhmälle ja vapaaehtoisille toiminnasta, olette hyvin ottaneet kaikki sudenpennut mukaan omana itsenään. On hienoa nähdä miten oma sudenpentu huolehtii partioon lähdöt aina itse, kertoo siitä että partio on hyvä paikka mennä. Kiitos!
 • Timanttiliiga: Kiitos kaikki johtajat kun mahdollistatte pienemmille tämän tärkeän harrastustoiminnan!
 • Haukat: Olette ihanasti luotsannut tyttöporukkaa antaen omaa aikaanne ja ymmärrystä monessa tilanteessa. Olette turvallisia aikuisia tyttäreni elämässä.
 • Team sählärit: Kiitos! Teette mielettömän upeaa työtä 😊❤️
 • Ilvekset: Suurkiitokset aktiivisille Ilvesten johtajille. Jatkakaa samaan malliin!
 • Ketut: Kiitos kun luotte lasten kanssa hyviä muistoja ja kokemuksia! Ihana aina kuulla lapsilta vain hyviä ja hauskoja juttuja teistä ja kokoontumisista. Kiitos!!

Ahvenet: Lapseni pääsi ensimmäistä kertaa yöretkelle ja samalla oli ensimmäistä kertaa poissa kotoa yön yli. Meitä kotona vähän jännitti, mutta ryhmänjohtajat tsemppasivat niin meitä aikuisia kuin lapsiakin. Lapsi tuli kotiin intoa puhkuen ja odottaa kovasti uusia yöretkiä. Kiitos!

Kiitos Antti!! T. Wilhelmina ja Marlo

Ilvekset: Kiitos Sumu, että olet vetänyt Ilves-ryhmää ja osaltasi luonut siihen loistavaa ryhmähenkeä. Harvassa ryhmässä retkille ja kisoihin lähtevät aina kaikki mukaan! Olet ihan huippu!

Todella tärkeää vapaaehtoistyötä teette lippukunnassa,  hienoa antautumista harrastustoimintaan ja vaivoja säästämättä järjestätte retkiä ja leirejä. Meillä kotona on havaittu, että partio menee edelle monessa asiassa ja yhteiset lomat suunnitellaan, niin että kesän leirit mahdollistuvat. Kiitos jokaiselle johtajalle, ansiokasta toimintaa!

Tupsuhirvi

 • Kiitos Tupsuhirviä 3 vuotta vetäneille johtajille iloisista kokouksista ja hyvästä tiedottamisesta. Joka tiistai on kokoksesta kotiin tullut innokas partiolainen 🙂 On ollut ilo seurata pienen partiolaisen kasvua rohkeammaksi. Kiitos myös mukavista leireistä koko ViPelle, pienet saavat siellä aina ihanasti tukea isommiltaan. Kiljavan seuraavaa leiriä odotetaan jo. Kotiväki kiittää ja kumartaa!
 • Lämpimät kiitokset Sara, Iiris ja Veera!

Kantsilli

 • Isot kiitokset Siirille ja Rosalle!
 • Kiitos ihanille ohjaajille! Poikani innostus partioon syttyi kunnolla heti ensimmäisen metsäretken yhteydessä. Nyt hän on menossa kaikille leireille, mitä on vaan tulossa, ja käy mielellään kokouksissa. Osaatte kohdata villit sudenpennut ihanasti <3
 • Kiitos Viisaiden Vervettien akeloille kuluneesta partiovuodesta!
 • Kiitos Juske, kun hoidit lippukunnanjohtajan pestiä haastavana aikana!
 • Vaaleaketut: Anna, ikävä kyllä lopetti jo, mutta oli viime vuonna suuri ilo ja apu tyttärelle ja koko ryhmälle, aivan mahtava henkilö! Tietenkin edelleen ryhmässä jatkava Kirsi on ihan supertyyppi ja aina jaksaa osallistua ja on reilun mukava lapsille toiminnassa.
 • Valkohuulipiikkipussimäyrät: Hertta ja Reetta, järjestätte meidän nuorelle aivan ykkösluokan toimintaa! Iso kiitos teille!
 • Villitperunat: Kiitos Ella ja Tuomas, olette hieno esimerkki lapsille!
 • Vihaiset valaat: Kiitos aivan mahtavasta toiminnasta ja lasta kunnioittavasta ja huomioivasta asenteesta. Olette supereita!
 • Vimpat: Kiitos paljon ohjaajille. Lapseni on vihdoin löytänyt mieluisan harrastuksen ja on tykännyt tosi paljon.

Purukumit:

 • Suuri kiitos ryhmän vetäjille ja muille aktiiveille! Pelkkää hyvää sanottavaa pojalla partiosta kotona.
 • Kiitos kivasta toiminnasta. Mukavaa kun ohjaajat ovat aktiivisia ja osallistuvia lasten kanssa. Ohjaajat ovat lapsemme mukaan kivoja ja hommat mitä tehdään ovat hauskoja. Iso kiitos kaikille ohjaajille <3
 • Kiitos partion vetäjille keväästä!

Kakkuketunpennut: Kiitos ohjaajille hauskasta ekasta partiovuodesta, teette todella tärkeää työtä partiossa! Erityiskiitos joulu- ja kalypso-leiristä!😊

Marsut: Suuret ja lämpimät kiitokset kaikille johtajille ja muille jotka mahdollistatte viikkokokoukset ja retket. Retket ovatkin nykyään huippujuttuja.

 • Kiitos, että olette olemassa ja pidätte hauskaa ja luotte kaverisuhteita ja ei ole digiä vaan aitoja ihmisiä ja luontoa!
 • Punaiset Pikku Pandat: ISO KIITOS kolmelle ihanalle sudenpentujohtajalle, jotka jakavat iloa ja taitoja pienille sudareille 🙂
 • Pienet punaiset pandat: Suuret kiitokset ryhmän kaikille ihanille ja osaaville ohjaajille!
 • Lapinpöllöt: Hienoa toimintaa ja hauskoja ideoita:) Todella mukavat partio-ohjaajat ja hyvin suunniteltu kokonaisuus:)
 • Pöllöt ja Korpinkynsi: Kiitos että viikosta toiseen pidätte hyvää huolta lapsistamme ja tarjoatte heille hienoja kokemuksia luonnosta ja partiotoiminnasta 🙂