Olet täällä

Partion Ystävät

Jokaisella lapsella on oikeus ystävyyteen, yhteisöön ja harrastukseen, jossa on mahdollista kehittyä omaan tahtiin ilman suorituspaineita. Hyvä harrastus on paras keino torjua yksinäisyyttä.

Oletko valmis auttamaan? Ryhdy Partion Ystäväksi!  

Partion Ystävänä saat ajankohtaista tietoa partion tapahtumista ja Partion Ystävät -pinssin merkiksi ystävyydestä, joka ei raukene. Vuosilahjoituksesi lisäksi voit halutessasi tukea vapaavalintaisella summalla valitsemaasi lippukuntaa. Lippukunnat päättävät itse heille kohdennettujen lahjoitusten käytöstä. 

Ryhtymällä Partion Ystäväksi maksat ensimmäisen vuosilahjoituksen heti nettipankissa ja jatkossa saat laskun valintasi mukaan joko sähköpostiisi tai kirjeellä kotiin. Lähetämme Partion Ystävät -pinssin lahjoittajille postitse. 

Partion Ystävien vuosilahjoituksilla madalletaan vuosina 2017-2018 lasten kynnystä harrastaa. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa, joihin voit kohdistaa tukesi. Voit myös lahjoittaa ilman kohdennusta.  

1. Haluan tarjota vähävaraiselle lapselle mahdollisuuden harrastukseen 
Joskus perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen osallistumismaksut tai varusteiden puuttuminen voivat muodostua esteeksi partioharrastukselle. Lahjoituksesi avulla tarjoamme esimerkiksi jäsenmaksuvapautuksia ja tuemme lippukuntien varustehankintoja.

2. Haluan antaa lapselle mahdollisuuden harrastaa asuinpaikasta riippumatta
Partiolippukuntia on Suomessa yli 700, joissa kokoontuu viikoittain noin 5000 partioryhmää. Joskus partio on ainoa harrastus, jota pienellä paikkakunnalla on tarjota. Jotta yhdenkään lapsen harrastaminen ei jäisi kiinni liian pitkästä välimatkasta tai toimintaa pyörittävien vapaaehtoisten puutteesta, käytämme lahjoituksesi esimerkiksi uusien lippukuntien perustamiskustannuksiin ja vapaaehtoisten kouluttamiseen.      

3. Haluan, että partio kuuluu ihan kaikille
Partio on ystävyyttä yli rajojen. Harrastus kuuluu myös erityistä tukea tarvitseville ja eri kulttuureista tuleville lapsille. Käytämme lahjoituksesi esimerkiksi selko- ja monikielisten materiaalien tuottamiseen, apuvälineiden hankintaan ja kotouttamiseen liittyviin projekteihin. 

4. Käyttäkää lahjoitukseni siihen, missä sitä eniten tarvitaan!
Voit myös lahjoittaa yleislahjoituksen partiotoiminnan hyväksi. Kohdentamattomat lahjoitukset käytetään harrastustakuun edistämiseen valtakunnallisella ja alueellisella tasolla siellä, missä tukea eniten tarvitaan.  

Kiinnostuitko?

Partion Ystävät -kampanja käynnistyy syyskuussa 2017. Lähetä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen avulla, niin otamme sinuun yhteyttä kampanjan alkaessa. Pidetään yhdessä kipinä yllä!