Partion Ystävät – ryhdy vuosilahjoittajaksi

Partion Ystävät

1 Valitse summa
2 Syötä tietosi

Yhdenkään lapsen ei kuulu jäädä yksin

Yksinäisyydellä on lapsen kehitykselle valtavia seurauksia. Suomessa joka viides lapsi ja nuori on yksinäinen ja joka kolmannella ei ole harrastusta. Me partiossa haluamme, että jokaisella lapsella ja nuorella on paikka johon kuulua ja jossa solmia uusia ystävyyssuhteita sekä kokea uusia asioita ystävien kanssa.

Sanomme partion vuosilahjoittajia Partion Ystäviksi. Ryhtymällä Partion Ystäväksi autat lapsia ja nuoria, jotka muuten jäisivät ilman harrastusta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa lahjoituksellasi tehtävästä työstä sekä Partion Ystävät -pinssin merkiksi siitä, ettet tahdo kenenkään jäävän yksin.

Olen valmis auttamaan!

Lippukuntaa tukemalla autat myös ruohojuuritasolla

Vuosilahjoituksen yhteydessä voit tukea myös halumaasi lippukuntaa. Lippukuntien arjessa jo muutaman kympin lahjoituksella on suuri merkitys. Voit auttaa esimerkiksi omalla asuinalueellasi toimivien lippukuntien nuoria tarjoamaan edullisempia retkiä tai kehittämään kokoontumistilojen esteettömyyttä. Summan voit valita itse – jokaisella eurolla on väliä.

Partion Ystävien lahjoituksilla poistetaan harrastamisen esteitä

Partion ystävien lahjoitukset käytetään harrastamisen esteiden poistamiseen. Konkreettisia keinoja tähän ovat mm. vuosilahjoitustuotoista myönnettävät jäsenmaksustipendit sekä tuet retkien ja leirien osallistumismaksuihin.

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso  usein kysytyt kysymykset.

Näin lahjoituksesi auttaa

"Haluaisimme kiinnittää huomiota siihen, että kaikki alueellamme olevat lapset saisivat mahdollisuuden osallistua mukaan toimintaan - perheen rahatilanteesta riippumatta. Partion Ystävien tuella voisimme hankkia lainattavia makuupusseja ja rinkkoja, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua leireille."
Tesoman Sinisiskot

"Partiotoiminnan käynnistyminen Sukevalla on hieno asia, jota oli odotettu ja toivottu jo kauan. Kylällä, jossa lasten harrastusmahdollisuudet ovat todella suppeat ja välimatkat pitkät, on partio tuonut harrastuksen monelle, jolta se vielä puuttui. Partiossa ei keskitytä vain yhteen asiaan, vaan lapset pääsevät monipuolisesti kokemaan ja oppimaan eri tavoin niin luonnossa liikkumista kuin lähimmäisen auttamistakin, ja se tekee toiminnasta mieluisaa. "
Heli, Sonkapartiolaisen äiti

"Jos en olisi päässyt partioon, en varmasti tuntisi näin montaa suomalaista. Suomalaisten kaverien kanssa tulee aina puhuttua suomea. Silloin kieltäkin oppii paremmin. " 
Hakiim